Call of Duty játékot készít a Candy Crush fejlesztője!

Nem csak filmekben tolja a brandet előre az Activision, hiszen készül már egy olyan játék, amelyet akár „Call of Candy”-nek aposztrofálhatnánk…

A Candy Crush-t megalkotó King egy új csapatot hozott létre, így a svédországi Stockholmban egy új projektet is elkezdhet összerakni. Egy Call of Duty játékon (!) dolgoznak mobilra!

Ahogy a weboldaljuk mondja, egy olyan élményt szeretnének megalkotni, ami újraszabja a műfajt (mobilon), miközben megőrzi a „nagy konzolos” stílust. Autentikus, valódi játékot szeretnének, miközben a „dobozon kívül”, azaz egyedi, új módon közelítik meg a fejlesztést.

Ez nem lesz egyszerű feladat, és a célplatform miatt attól tartunk, hogy például a lőszerért majd nem kevés pénzt kell majd perkálnunk, vagy esetleg az erősebb, vagy pontosabban célzó puskák kerülnek a paywall mögé. Talán sikerül a „királyoknak” megcáfolnia bennünket.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)