„Légy bátor!”: erre bíztat a DiRT 4 Játékmenet-videója [VIDEO]

A DiRT 4. számozott része úgy tűnik a trailer alapján, hogy nem megy vissza a gymkhanás, nem éppen kemény rally stílusú 3 megközelítéséhez, hanem a DiRT Rally által felállított szintet kívánja megcélozni és túltenni azon. (Persze a zene, ami itt Grace Pottertől – akinek semmi köze nincs Harry-hez – az Insitgators éppen az ellenkezőjét mutatja, de nem a zenétől lesz komoly a játék, hanem ebben az esetben a fizikától és a játékmódoktól…)

A DiRT 4 ötvennél is több járgányt ígér, a klasszikus korszaktól egészen a 2017-es év kocsijaiig, és ezeket a landrush, rally és rallycross módokban is bevethetjük, vagy betörhetjük. Két kezelési modell is lesz, a Gamer a kezdőknek/árkádosabb megközelítést preferálóknak, míg a Simulation a profibb, veterán játékosoknak lesz jó. A DiRT Academy-vel megtanulhatjuk az alapokat is!

Megjelenés június hatodikán PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)