Injustice 2: videón Darkseid és a kiszivárgott Joker [VIDEO]

Igen, Jokerből még egy videónak is sikerült idő előtt kikerülnie…

Valahogy a NetherRealm játékát nem lehet elzárni a közönség elől. Már tudtuk, hogy Joker is a játék része lesz, ugyanis az achievementek listáján láthattunk kettő, hozzá köthető „öcsit”, úgyhogy most a hozzá köthető videón nem tudunk meglepődni. (Azon meg ne vesszünk össze, hogy a filmekben látott Jokerek közül kié a legjobb alakítás!)

A másik videóban Darkseid mozdulatai közül láthatunk párat – ha emlékezetünk helyén van, akkor ő lesz az, akit azok kapnak meg, akik előrendelik a játékot… de valószínű, hogy egy kis idő múlva majd a többiek számára is elérhető lesz ez a DC-karakter is. (Elvégre a Mortal Kombat X esetében Goroval is ez volt két éve.)

Az Injustice 2 május tizenhatodikán érkezik PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)