F1 2017: klasszikusokat a száguldó cirkuszba [VIDEO]

Nincs év Formula-1 játék nélkül sem.

A Codemasters bejelentette az F1 2017-et, ami a 2017-es Formula-1 szezon játékadaptációjaként készül PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re. Az F1 2017 visszahozza a 2013-ban felbukkant, majd a 2014-re eltűnt Classic autókat is, így újra vezethetünk majd régebbi F1-es autókat is. A lenti videó is ezeket mutatja be (összesen 12 lesz): McLaren MP4/4 1988-ból, amit a néhai Ayrton Senna és Alain Prost vezetett, Williams FW14B 1992-ből, amivel Nigel Mansell és Riccardo Patrese nyerte meg mind a két világbajnoki címet az évben, illetve a 2002-ben abszolút domináns F1 2002, amit Michael Schumacher és Rubens Barrichello vezetett. Ezeket a kocsikat online multiban és time trialban is használhatjuk majd.

Ezek az autók a karriermód szerves részei lesznek, így meghívásos versenyekkel (továbbá pár pálya módosított variánsaival) töri meg a Codemasters a monotonnak tűnő szezont.

Megjelenés augusztus huszonötödikén.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)