Egy nagy RPG folytatására gyúr a Square Enix

Valamin tevékenykedik a japán cég!

A DualShockers azt állítja a japán ECareerFA oldalra hivatkozva, hogy egy 2D-s művészt keresnek egy „nagyon ismert RPG sorozat legújabb számozott tagjához”. Mivel a Final Fantasy XV DLC-s munkálatai nem igényelnek gőzerővel dolgozó, több száz fős csapatot, illetve a Dragon Quest XI japán megjelenése is padlógázzal közelít, lehetősége van a cégnek valami nagyobb projektbe vágni.

A hirdetés szerint városok, területek és dungeonok koncepcióin dolgozna az alkalmazott, aki háttértárgyakon (emblémák, járművek, bútorzat, fegyverek, tárgyak, térképikonok) is tevékenykedne. Ebből kiindulva korai állapotban van a játék fejlesztése.

Névtelen cég adta fel a hirdetést, de elejtett pár nyomot: nagy RPG-k, online játékok, Taito Station játéktermek, satöbbi… mivel a Taito a Square Enix birtokában van, és a többi jelző is rájuk aggatható, ez bizony rájuk vall.
Tovább nem is kell fejtegetnünk – várjuk akkor meg, hogy mivel rukkolnak elő. Van pár lehetőség…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)