Új IP-t teasel a PlatinumGames

Egy „formátlan, alaktalan” új IP?

Kyotóban került megrendezésre a BitSummit, ahol Atsushi Inaba, a PlatinumGames egyik producere lebegtetett meg egy új projektet, amiről az első mondaton kívül még annyit tudunk, hogy egy új rendező áll mögötte, és kíváncsi a csapat arra, miként fejlődik ő a fejlesztés alatt, ami a cégre is jó hatással lehet.

Azt viszont Inaba sem tudja, hogy képes lesz-e a PlatinumGames évente egy nagyobb játékkal előállni, de a rajongóknak igyekeznek új játékokkal előrukkolni. Hozzátette, hogy erről a bejelentetlen projektről hamarosan több részletet is közölhet.

A Scalebound pár napja tudódott ki, hogy újra él, és lehet, hogy a PlatinumGames fogta az eredeti elképzelését és erre építve kezdett egy új játékot készíteni. Gyanús, véletlen egybeesés is lehet ez az egész, de hamarosan meglátjuk, mi lesz ebből.

(Forrás: DualShockers)

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)