DiRT 4: rallycrossban sem kíván utolsó lenni [VIDEO]

A Codemasters trónfoszthatja… saját magát.

A DiRT Rally után a DiRT 4-nek komoly esélye van a sikerre, és ezt mi sem tudja jobban bizonyítani, mint az ehhez hasonló videók. Ezúttal a játék rallycross tartalmaiba nyertünk betekintést. Lohéac Bretagne, Montalegre, Lydden Hill, Hell, Höljes mint helyszínek, Supercar, RX2, Super 1600s, B-osztályos klasszikusok, crosskartok mint kategóriák. Ja, és ezt az egésznek a fizikáját Petter Solberg kétszeres rallycross-világbajnok és a 2003-as rally-világbajnok felügyelte. Ha ez nem jó ómen, akkor komolyan semmi sem lehet az.

A végén félve merjük ezt leírni: a Supercar kategória autói 600 lóerősek, és egy Formula-1-es kocsinál gyorsabban, két másodperc alatt nulláról százra gyorsulnak. Na, ezekkel bírkózni nem lesz könnyű feladat.
A DiRT 4 június kilencedikén fog megjelenni PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)