Raiden V: Director’s Cut: shoot’em upot mindenkinek [VIDEO]

Az Xbox One-ról továbblép a Raiden egy „rendezői kiadásban”.

A Raiden V 2016-ban jelent meg az Xbox One-on, de most a PlayStation 4 és a PC kerül sorra egy bővített változatban, így többek között két fős helyi kooperatív játékra és új küldetésekre is számíthatunk a Raiden V: Director’s Cutban.

A UFO Interactive és a Moss szerint full HD felbontásban fog futni a játék (ha ez van a sajtóközleményben, akkor tuti 900p körül volt Xbox One-on az eredeti kiadás…), három részből álló HUD-ra számíthatunk, a másodlagos fegyvereink pár másodpercre speciális támadással érkeznek (Cheer Attack), a sztori nem csak szöveg formájában kerül a Raiden V: Director’s Cutba, de 3 új hajó is jön a HP-csíkokkal egyetemben. Nem fogunk egy lövéstől felrobbanni, na.

Ja, a PS4-es limitált kiadás egy 22 dalból álló soundtrack lemezzel jön, a játék maga pedig idén ősszel érkezik PlayStation 4 mellett PC-re. Ilyen retró játékból többet is szívesen fogadnánk.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)