Megjelenési dátumot kapott nyugaton a YS VIII: Lacrimosa of Dana [VIDEO]

A NIS America kézzelfoghatóan is készül a játékkal a PlayStation Vitásoknak is!

A kiadó közölte, hogy mikor érkezik nyugatra az új YS, a Lacrimosa of Dana, ami PlayStation 4-re, PlayStation Vitára és PC-re  lesz elérhető. Az észak-amerikaiaknak szeptember tizenkettedikén, nekünk pedig tizenötödikén lesz esedékes a rajt, és a Sony platformjain fizikai megjelenésre is készülhetünk! A hangsáv angol/japán, a felirat pedig angol/francia lehet, így aki szereti eredeti nyelven, de angol felirattal játszani dolgait, nem kell csalódnia.

A sajtóközlemény szerint (amit csakazért alapon be is linkelünk nyolc év után első alkalommal kap a veterán franchise új részt, és ebben a felvonásban lehetőségünk lesz bármikor váltogatni a csapatunk tagjait, akiket feltehetőleg a hajótörés után megalapított falunkból szedhetünk fel.
A játék nyitófilmje alant megtekinthető:

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)