Idol Mindsból Deck Nine: új játék az E3-ra

Egy PlayStation 3-as játék fejlesztői átnevezték magukat.

A cég a weboldalukon közölte, hogy az eddigi nevüket, az Idol Mindsot levetették, és innentől Deck Nine néven haladnak tovább. Tőlük legutóbb PS3-on a Pain nevű akciójátékot láttuk, ami a konzol korai korszakában az egyik legnépszerűbb PlayStation Store cím lett, és bár 2014-ben az E3 során a Sony egy free-to-play változatot ígért belőle, nem jött össze semmi sem ezzel kapcsolatban. Az átnevezésük azért történt, mert narratívára építő játékokra szeretnének innentől koncentrálni.

Az új játékuk, ami egy „kritikai sikereket aratott franchise” új része lesz, egy „vezető AAA kiadó” által kerül majd a boltokba, és ehhez a StoryForge nevű, „páratlan szabadságot kínáló” fejlesztőkészletet vetik be, amin három éven dolgoztak.

A bejelentés az E3-on lesz esedékes. Remélhetőleg nem lesz gyenge projekt.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)