Final Fantasy XIV: Stormblood: keleti túra [VIDEO]

Nemsokára itt van az MMORPG második kiegészítője.

A Square Enix egy olyan videót hozott össze a Stormblood kiegészítőnek, ami az új helyszíneket hivatott bemutatni. A távol-keleti Kugane, Gyr Abania, Ruby Sea, Yanxia, Azim Steppe vár ránk ebben a trailerben. Van itt minden területileg, annyi szent.

Az új kiegészítővel más változásokat is meglép a Square Enix: a szintküszöb felemelésre kerül 70-re, a csatarendszer és ezen belül a skillrendszer is kap egy ráncfelvarrást, továbbá megtanulhatunk úszni is a Stormblood megszerzésével, illetve lesz új raid is többek között   .

Aki előrendeli a Final Fantasy XIV: Stormbloodot, június tizenhatodikától már játszhat, a többieknek pedig június huszadika a megjelenési nap PlayStation 4-en és PC-n. (Igen, a PlayStation 3-at maga mögött hagyta a játék!)

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)