A Nintendo megy a Sony és a Microsoft után

PlayStation Plus, Xbox Live Gold – ezek mellé csatlakozik a Nintendo is.

Bejelentette a nagy N a Switch Online Services-t, ami rövidítve elég szépen jött ki: SOS – ezúton is gratulálunk a Nintendónak! – megvan az árazás is, illetve az is, hogy mikor fog elstartolni.

Kezdjük az árazással. Ha havonta perkálunk, ez 4 dollár (1200 forint). Negyedévente 8 dollár (2400 forint), de évente 20 dollárba fog kerülni, ami 6 ezer forintos árával azért bőven az 1/3-a csak a Sony és a Microsoft szolgáltatásaihoz képest. Ezen a téren ott a lépéselőny.

Az IGN-nek a Nintendo azt mondta, hogy a kommunikációs app, ami az okostelefonunkon keresztül megy majd, tesztváltozatban a nyáron fog elindulni – limitálva lesz a végleges kiadáshoz képest, de még nem tudni, pontosan milyen lehetőségeket kapunk az appal. A Kotakunak azt erősítette meg a nagy N, hogy az előfizetők egy halom régi játékhoz, a Classic Game Selectionshöz férhetnek hozzá. Bármennyit letölthetnek, bármennyit játszhatnak, amíg él az előfizetésük.

Az előfizetés az online játékhoz szükséges lesz, de cserébe az eShopon akciósan vehetünk majd meg dolgokat. Mikor indul az egész? 2018-ban valamikor – addig ingyen lehet online játszani.

FORRÁS: IGN

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)