Arany PlayStation 4: ár, megjelenési dátum – árcsökkentés?!

Bár a Sony nem erősítette meg, de úgy tűnik, hogy ebből bizony egy árcsökkentés lehet!

Wario64 a Twitteren valahogy megszerzett egy június 11-ei heti Target reklámprospektust, amiben felbukkan az arany színű PlayStation 4 1 TB-s merevlemezével (április közepe óta változatlan áron így kínálja a Sony a konzolt), csakhogy nem 300 dolláros árral, hanem 250-ért vesztegetik! Ez bizony ~75 ezer forintnak felel meg, és még akkor is, ha ez egy limitált modell, ahogy a hirdetés is mutatja, ez bizony ütős ár. (Csak a Sony természetesen egy mukkot sem szólal meg az ügyben…)

A Targetet nem szabad leírni: 2015-ben ugyanis a hivatalos bejelentés előtt már közölték, hogy a Sony bizony megvágja a konzol árát 400-ról 350 dollárra, és ezt a japánok meg is erősítették pár nappal később.

Látván a Nintendo Switch sikerét és a Project Scorpio felbukkanását, a Sony akár egy újabb árvágással rukkolhat elő.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)