Project Scorpio: meglenne a megjelenési dátum is? [VIDEO]

Az árra is van egy tipp egy neves elemzőtől.

A megjelenési dátum az iromány alatti első videóban van elrejtve, ebből készült egy screenshot is: X10S101317. Az S a Scorpio rövidítése (ezt le is védette a Microsoft, erre még visszatérünk…), a 101317 pedig a megjelenési dátum lehet: 2017. október 13., ráadásul péntek. A Nintendo Switch is egy pénteken startolt el, úgyhogy ez nem butaság. (A 6>4 a vidámpark sátrán pedig csak burkolt utalás a TFLOPS-ra, hogy a Scorpio többet tud a PlayStation 4 Pro-nál, ezt nem fotóztuk le.)

Michael Pachter, a játékipar egyik neves elemzője azt állítja a legújabb podcastjében, hogy a Microsoft ismeri a vásárlóit, és emiatt nem fogják „kiárazni magukat a piacról”, és emiatt a 400 dolláros (120-130, magyar viszonylatokat figyelembe véve pedig inkább 135-140 ezer forint…) ár tűnik célszerűnek, hiszen így a Scorpio még figyelmet kaphat ebben a konzolgenerációban. Hozzátette, hogy a Sony erre valószínűleg 300, esetleg 250 dollárra csökkentheti a PlayStation 4 Pro árát. (És akkor a sima PlayStation 4 Slim lenne 250, vagy 200? Na az már bátor lenne…)

A The Verge felfedezte, hogy a Microsoft június hatodikán levédette az S logót, ami négy nappal a „Direct Reality” levédése után érkezett.

No, mi lesz az utóbbi? Az E3-on megtudjuk.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)