[E3 2017] Forza Motorsport 7: nincs év Forza nélkül [VIDEO]

Tavaly Forza Horizon 3, idén pedig Forza Motorsport 7.

A Microsoft és a Turn 10 bejelentette az E3-as előadás során az új Forzát, amit alapból az Xbox One X-et figyelembe véve fejlesztenek. HDR, 4K, 60 FPS – ezekből a Turn 10 nem akar engedni. 700-nál több ForzaVista autót ígérnek a fejlesztők, és köztük lesznek Porschék is! A Gran Turismo Sport és a Project CARS 2 után itt is fel fognak tűnni a német aszfaltszaggatók, amiket bárki irányítani tud majd, ugyanis az eddig megszokott segítségeket bekapcsolhatjuk (vagy akár ki, ha kihívást keresünk).

A Forza Motorsport 7 Deluxe és Ultimate kiadásokban érkezik, amik a Day One autópakk mellett további digitális extrákat nyújtanak. Az Ultimate változat előrendelői már szeptember huszonkilencedikétől játszhatnak X1-en és Windows 10-en, a többieknek pedig október harmadikán esedékes a megjelenés.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)