[E3 2017] XCOM 2: War of the Chosen: folytatódik az ADVENT elleni harc [VIDEO]

A Firaxis játéka bár konzolokra is elérhető, a PC Gaming Show-n jelentették be az XCOM 2 következő kiegészítőjét.

Új faj bukkan fel, a Chosen, azaz a Kiválasztott(ak), akiknek a célja a parancsnok elfogása, úgyhogy szó szerint mi leszünk a célpont. Három új frakció is felbukkan a Föld védelme céljából: a Reaper, a Skirmisher és a Templar mind más filozófiával és képességgel érkezik, és új, erősebb, Hero (hős) kategóriájú katonákkal erősítenek. Egy újabb ellenféltípus, a Spectre arra képes, hogy az XCOM katonáiból gonosz másolatot hozzon létre, úgyhogy igen, néha saját magunk ellen gyűlhet meg a bajunk a stratégiázás közepette. A katonáink – ha egymást támogatják – új képességeket és perkeket érhetnek együtt el, ráadásul a SITREP rendszernek köszönhetően minden küldetésnek egyedi kihívást ígér a Firaxis.

Megjelenés PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n augusztus huszonkilencedikén. Egy napon a Mario + Rabbids Kingdom Battle-vel, amit poénosan XCOM Marionak neveztünk el… érdekes egybeesés.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)