[E3 2017] Extinction: ogreirtást mindenkinek [VIDEO]

A Maximum Games és az Iron Galaxy Studios sem hagyta ki az E3-at.

Olyannyira nem, hogy zárt ajtók mögött be is mutatják a játékot pár szerencsés illetőnek, de ettől függetlenül tudjuk az Extinctionről, hogy egy skillalapú, interaktív környezettel rendelkező, emberiségvédő akciójáték lesz.

Az Extinction mintha két játék keveréke lenne: az ogrék valamiért a Shadow of the Colossusra emlékeztetnek (ebből készül is egy PS4-es remake!), és a játékmenet az Attack on Titanra hasonlítana. A kettőt összevegyíteni egy jó ötletnek tűnik jelenleg.

A gyors tempójú akciózás 2018-ban fog megjelenni PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re. Azt mondtuk már, hogy alig két hete lett bejelentve az Extinction?! Elég gyorsan haladunk, és ez nem is olyan rossz.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)