Kiszivárgott a Visceral Star Wars játékának története?

Ha már nem volt kinn az E3-on a Visceral-féle Star Wars-játék, akkor majd a szivárgás tesz róla, hogy beszéljünk erről is…

A MakingStarWars.net-en bukkant fel az alábbi információhalmaz, de érdemes óvatosan kezelni az egészet. Amy Hennig játékának a kódneve Project Ragtag, és a története elvileg lesz olyan komplex, mint egy filmé. (Hennig, aki korábban az Uncharted egyik fontos embere volt, érezteti tehát hatását.) Történetileg a játék a IV. és az V. film közé tehető.

Todd Stashwick írja a történetet, és „Dodger” karakterét alakítja, ám nem ez a valódi neve, így ezért van idézőjel. Az alvilágba tévedett azok után, hogy a császári behívót elutasítva inkább bűnözők közé keveredett, ráadásul a császárság is körözést adott ki így rá, amit csak tetéz otthona, az Alderaan elpusztítása.

A lázadók általi Halálcsillag-felrobbantás után a császárság a külső perem felé fordítja figyelmét, ami Dodgernek anyagilag is kedvezhet. A császárság belépése felborítja az alvilágot, és akár a bűnözők is besegíthetnek a lázadóknak a rend helyreállítása érdekében. Dodger úgy keveredik ebbe bele, hogy Jabbának dolgozhat (erről több részletet elvileg később hallunk), és az ebből származó pénzből letöröltetheti magát a körözöttek listájáról a korrupt császáriaknak köszönhetően. Csakhogy eközben felfedezi, hogy a császárság mit is tervez azzal a fegyverrel, ami Alderaant elpuszította, így életbe lép a klasszikus bosszúállós mentalitás.

Dodger fegyvere egy fényostor/horgony (a „mágikus lasszó”), illetve egy lézerpisztoly: bal kezében előbbi, a másikban az utóbbi – magához ragadja ellenfeleit, majd a lézerpisztollyal kivégzi őket. Többfajta lehet ezekből a fegyverekből – vagy csak koncepció formájában vannak, vagy DLC-ként készülnek (esetleg a hagyományos megközelítéssel a játékban is megszerezhetőek lehetnek).

Ezek az információk jelenleg hitelesek, elvileg. Hm… megjelenés 2018-ban.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)