Omen of Sorrow: kinn lesz az EVO-n [VIDEO]

Kétdimenziós, négy gombot használó Unreal Engine 4-es bunyó? Az EVO-n van a helye.

A játékból az első trailert a tavalyi PlayStation Experience-en láthattuk, és most a fejlesztők, az AOne Games kiviszik az EVO-ra, ahol a demó négy karaktert fog tartalmazni: a felújított vámpír Vladislavot, az újonc Zafkielt, illetve Calebet és Gabrielt. Meghatározott fizika, 60 FPS minden esetben, precíz és gyors játékmenetet kínáló bunyó – ezek a tényezők a legfontosabbak a fejlesztőknek, és ez papíron nagyon is jól hangzik.

A klasszikus horror által inspirált karakterekkel rendelkező játékból három screenshot és két játékmenet-videó is érkezett – nem tűnik rossznak az, amit eddig láttunk belőle, de még kérdéses, hogy mikorra is fog elkészülni az Omen of Sorrow. Elvileg ősszel jelenik meg, de sosem tudni…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu