Egy Xbox One-os játék amelyet a japán PlayStation 4-es címeknél is jobban veszik majd az elemző szerint

Michael Pachter elemző új aranyköpése megér egy misét.

Pachtertől legutóbb azt hallottuk, hogy az Xbox One X nem fog jól teljesíteni, ugyanis túl drága. Most újra Xbox-témában nyilatkozott a GamingBoltnak, de először az időzített tartalmakról is beszélt:

„Szerintem jó marketinges fogás [időzített tartalmakat kiadni először PlayStation 4-en]. Úgy gondolom, ez olyasmi, mint a Call of Duty DLC-i, amik 30 napot kizárólag PlayStation 4-en töltenek el. Ha nem PlayStation 4-ed, hanem Xboxod van neked és a barátaidnak is, nem számít, mert nem PS4-esekkel játszol. Mindannyian ugyanakkor kapjátok meg [a DLC-t], csak harminc nappal később.”

Szerinte nincs sok hatása ennek a piacon, ám az exkluzív címeknek annál inkább: „Egy időzített exkluzív, amiről sokan elfeledkeztünk, a PlayerUnknown’s Battlegrounds, és ez fontos lesz. Nem tudom, mennyibe fog kerülni – 30, 40 dollár? -, de szerintem több fog elkelni belőle, mint a japán fejlesztésű PS4-es címekből. Valószínűleg a karácsonyi időszakban exkluzív lesz Xbox One-ra, majd 2018-ban bejelentik PlayStation 4-re, de ez a játék konzolokat fog eladni.” És tényleg, ez a battle royale játék, amit még a Grand Theft Auto V-nél is többen játszanak, az idei évben bukkan fel a Microsoft konzolján.

Érdemes ezúttal (is) hallgatni a Wedbush híres elemzőjére!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)