Wolfenstein II: The New Colossus: epres milkshake! [VIDEO]

Vajon a náci katonák szeretik-e ezt a nyáron jól eső hűsítőt?

A Bethesda és a MachineGames nem akarja csak gyilkolászással eladni a készülőfélben levő új Wolfensteint, holott megtehetnék. Egyszer egy vetélkedőt németesítenek (nos, az sem volt már tejbegríz), máskor pedig epres milkshake-kel marketingelik az új kolosszust. Igen. Epres milkshake-kel. Ebből a gondolatmenetből ki is számítható: ebben a trailerben konkrétan senki sem hal meg. (Még milkshake-túladagolástól sem – vagy mégis?)

Ezt a többnyire pacifista elképzelést nem fogjuk a teljes játék során megvalósítani, szóval a fegyvereket ne dobjuk az első adandó alkalommal a kukába. A Wolfenstein II: The New Colossus október 27-én jelenik meg PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)