Elindult a Dead Alliance nyílt bétája [VIDEO]

Zombik mint partnerek.

A nyílt multiplayer bétát már érdemes keresni a PlayStation Networkon, az Xbox Liveon és a Steamen egyaránt, ugyanis a Psyop Games és az IllFonic fejlesztése már futtatja azt, hiszen július huszonhetedike és harmincegyedike között fog zajlani a tesztelés három játékmóddal (Team Deathmatch, King of the Hill, Attrition). A megjelenéskor több módra is számíthatunk majd, és ezek között lesz singleplayer is (Solo Survival), nem csak 4v4 multi, mint mondjuk még a Capture and Hold és a Free for All.

A Dead Alliance augusztus huszonkilencedikén fog megjelenni PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re. Nem lesz teljes árú játék, úgyhogy nem kell tizennyolcezer forintot előkeríteni a Maximum Games kiadásában érkező zombizásra.

 

 

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)