Összeáll az NVidia és a Remedy: a cél a jobb arcmimika [VIDEO]

A Max Payne 1-2 és a Quantum Break fejlesztői egyesítik erejüket az NVidiával.

Az Ars Technica arról írt, hogy az NVidia a 2017-es SIGGRAPH-on bemutatta a közös munkáját a Remedy-vel, amiben a céljuk az arcmimika digitalizásának felgyorsítása, megkönnyítése lenne úgy, hogy részletes, mélyreható ideghálózatokat vetnek be.

Bár a technológiának azért vannak korlátai, úgy tűnik, hogy igencsak pontosan és jó minőséggel tudták automatizálni a folyamatot, amivel kevesebb kézi, emberi munkát kell így igénybe venni. Az NVidia és a Remedy szerint elég pontos az eredményük ahhoz, hogy egy jövőbeli játékban felhasználható legyen.

…csak nem a P7-ben, a PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re készülő projektben fog ez a technológia végül feltűnni?

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu