A Blizzard „jegeli” új IP-it: nem hajtja őket a tatár

Ne számítsunk évente új IP-kre a Warcrafttal, Diablóval és az Overwatchcsal ismertté vált csapattól.

A GameSpot arról számolt be, hogy az Activision Blizzard pénzügyi megbeszélése során a Blizzard elnöke és társalapítója, Mike Morhaime bevallotta: a cég most főleg a már létező franchise-ait támogatja, bár hozzátette azt is, hogy Allen Adham (egy másik alapítótag) nem véletlenül tért vissza a céghez. Ő ugyanis az új projektek csapatait felügyeli. Az új IP-kkel kapcsolatban a menetrendjük a történelmük eddigi legjobb helyzetében áll.

Szóval terveznek újdonságokat, de nem fogják elsietni őket. Látván, hogy a legújabb IP-jük, ami boltokba is került, 17 (!!!) évvel az azt megelőző után került bejelentésre (az Overwatchról van szó), tényleg nincs okuk sietni. Csak el ne baltázzák, mint ahogy a kukába került Titannal tették…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)