A BioWare-nak már Dragon Age 5-tel kapcsolatban is tervei vannak

Mike Laidlaw kottyantotta el az információkat Twitteren.

A BioWare fantasy sorozata talán egy időre “tetszhalálban” fekszik egy kripta mélyén, lévén a cég most az Anthemre fókuszál azonban szó siincs arról, hogy elfeledkeztek volt róla, sőt, hosszút távú terveik is vannak a franchise-al kapcsolatban. Mike Laidlaw bitosított egy rajongót Twitteren, hogy nem csak a Dragon Age 4, de már a Dragon Age 5 is tervbe van véve.

“Nem terveztünk igazából semmilyen befejezést, vagy zárást a Dragon Age-re nézve. Viszont vagy egy alakuló tervünk, amely két elkövetkező játékot is felölelhet.”

“Azt is elmondhatom, hogy még teoretikusan egy ötödik játék is szóba jöhet.” – tette hozzá Laidlaw.

A BioWare és az EA persze egyelőre a Dragon Age 4-el adós (amelynek persze ez csak a munkacíme), bár az már nyílt titok, hogy a játékon eddig is dolgozó főcsapat már egy ideje munkálkodik rajta.

Jelenleg azonban a BioWare a teljes erőforrását a következő nagy IP-jükre, az Anthemre fókuszálja. Mivel a játék csak jövőre kerül boltokba, szinte biztos, hogy 2019 előtt nem kapunk új Dragon Age-t.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)