Gear.Club Unlimited: igazi autóverseny készül Nintendo Switch-re [VIDEO]

Jó a hír a még nem túl izmos szoftverállománnyal rendelkező Nintendo Switch konzol tulajdonosai számára, hogy padlógázzal érkezik már a „felmentő sereg” a Microids autóversenye képében.

Az egyébként igencsak régi francia cég ügyesen tapintott egy olyan üzleti résre, amely nem csak a Switch-et, de úgy általában véve a Nintendo konzolokat is érintette. Az Eden Games által fejlesztett játék december elsején kerül majd boltokba, így pár héttel karácsony előtt már nyomulhatunk is vele.

Több mint 400-ben vehetünk részt a három különböző játékmódban: Derby Mode, ahol hét ellenfelet kell legyőznünk, Rally Mode, ahol off-road versenyeken, nomád körülmények közepette kell helyt állnunk és a Time Trial Mode, ahol értelemszerűen az óra ellen kell hajtanunk a sportverdákat.

A Microids bejelentette az első ismert tizenhat sportkocsit, melyeket majd a játékban vezethetünk.

AC 378 GT Z

Alfa Romeo 4C

Alfa Romeo 8C Competizione

Bugatti Veyron GrandSport

Chevrolet Camaro 1LS

Chevrolet Corvette Stingray

Dodge Challenger RT / Scat Pack

Jaguar F-Type R AWD

Mercedes-AMG C63 S

Mercedes-AMG GT S

Mercedes-AMG SLS Black Series

Nissan 370Z

Nissan GTR

Pagani Huayra Roadster

Ruf RT12 R

Ruf CTR 3

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)