A Sony szponzorálta a God of War cosplayert

A cosplayer férfi Kratos északi verzióját alkotta meg a készülőfélben lévő legújabb God of Warból.

A Sony Santa Monica a saját Instagram oldalán is megosztotta azt a rendkívül látványos Kratos cosplay-t, amely azt ábrázolja, amilyennek majd Kratost a következő God of Warban láthatjuk. Anthony Thomas igazi rajongó, aki rengeteg időt szánt arra, hogy a „spártai szellem” életnagyságú, hús és vér megfelelője legyen.

Azon kívül, hogy saját maga is Kratos-á vált, Thomas a ruhadarabokat is saját maga alkotta meg, amelyek az „északi vakációját töltő” spártai harcost jellemzik: a bőrruhákat, illetve egy elképesztően brutális harci szekercét.

Kratos külsőjének kidolgozásáért azonban nem ő, hanem Walter Welsh felelős, aki többek között a Face Off című tévésorozat maszkjain is dolgozott.

Nem is szaporítjuk a szót, nézzétek meg ezt a két remek képet, melyeket egyébként Thomas Instgramján is meg lehet tekinteni.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)