PlayStation Plus: a februári kínálat! [VIDEO]

Most már hivatalosan is tudjuk, hogy miket tesz ingyen elérhetővé a hónapban a Sony a PlayStation Plus-előfizetőknek.

A múlt héten mi is be lettünk húzva a csőbe (ugyanis nem a Far Cry 4 és a Dark Souls II: Scholar of the First Sin lett ingyenes – az csak kamu volt), de most már meg lehet nyugodni – a japánok közölték, miket kapnak azok, akik előfizetnek a PlayStation Plusra. A PlayStation 4-eseknek a PS4-es nyitócímek egyike, a Knack, illetve a Tequila Works játéka, a Rime válik elérhetővé. A PlayStation 3-asoknak a Mugen Souls Z és a Spelunker HD jár, míg a PlayStation Vitások az Exiles Endet és a PlayStation 4-gyel cross-play Grand Kingdomot kapják. Bónuszként március hatodikáig elérhető még a PlayStation VR-ral rendelkezőknek a Starblood Arena. Figyelem! Aki most fizet elő a PlayStation Plusra, ajándékba kapja a Far Cry 4 Standard Editiont!

Ez nem olyan hűdenagy dobás, viszont végre eljutottunk egy ilyen cím odaadásához, hogy a Knacket megkapjuk. Bloodborne mikor lesz?

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu