6 millióan bétáztak a Battlefield Hardline-nal a hétvégén

Döbbenetes mennyiségű játékost sikerült összeverbuválni a Battlefield Hardline tegnap lezárult nyílt bétájához az Electronic Arts-nak.

 

Maga Steve Papoutsis, a játék producere írta nagy büszkén Twitteren, hogy az ötnapos tesztidőszak során nem kevesebb, mint 6 millió játékos állt a bűnözők, vagy a rendőrök oldalára a nyílt bétában. Eleinte egyébként csak 5 millió játékosról lehetett tudni, de az EA hozzácsapott még egy millát a számhoz.

 

„Nagyon büszke vagyok a csapatomra. Örülök, hogy mindannyian jól éreztétek magatokat, és kíváncsian várjuk a reakcióitokat.” – írta Papoutsis a Twitteren. Abból a szempontból is elképesztő a Battlefield Hardline eredménye, hiszen ezzel rekordot döntött a Visceral Games: még a Destiny-nek sem sikerült ennyi rajongót becsalogatnia a tavaly nyári bétájukhoz.

A Battlefield Hardline március 19-én jelenik meg Európában PC-re, PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)