Kitudódott a MediEvil és a Spyro Treasure Trilogy megjelenési dátuma?

Két régi név a kilencvenes évekből vissza fog térni – de mikor is?

Az első mondatban a kijelentés kicsit bátor, ugyanis a Spyro felújításról hivatalosan még nem beszélt az Activision, de már többször is írtunk róla, nem is véletlenül. A MediEvil felújítás már be lett jelentve. Egyikről sem tudni még, hogy mikor érkezhet, de az olasz Eurogamer robbantott egyet.

Az amerikai Walmart üzletlánchoz közel álló forrásuk szerint Sir Daniel Fortesque októberben érkezne PlayStation 4-re, és bónuszként a MediEvil második részét is megkaphatjuk elvileg. A PAX Easten, április ötödikén fogják bemutatni, és 19-étől lehet majd előrendelni.

A Spyro Treasure Trilogy helyzete érdekesebb: az Activision a hétvégén jelentette be, hogy hetente streamelni fognak, és az egyik ilyen élő adás keretein belül jelentenék be, hogy valószínűleg szeptemberben fog megjelenni a három PS1-es játék PlayStation 4-es átirata.

Majd meglátjuk…

Forrás: Eurogamer

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu