Elkészült a Vampyr!

A Dontnod (Remember Me, Life is Strange) új játékának lemezes sokszorosítása megindult – végre elkészültek a vámpíros kalandok.

A Twitteren ezt a képet tették közzé azzal az üzenettel, hogy „Bearanyozódott a Vampyr! A következő megálló június 5-én lesz.”

Erre már jó ideje vártunk, ugyanis eredetileg 2017 novemberére tűzte ki a csapat a megjelenést, de ebből ugye fél éves halasztás lett, ami a Focus Home Interactive, a kiadó számára nem okozott problémákat.

Amúgy közzétettek egy rövid videót is Twitteren ezzel a kommenttel: „Az Ekonok egyik jellemző tulajdonsága a hihetetlen sebességük. Bár képesek úgy cselekedni és mozogni mint egy halandó, gyorsabban mozognak és reagálnak minden ismert élőlényhez képest.”

Úgyhogy most már nem kell félni a halasztásoktól – a Dontnod játéka, a XX. századi Angliában játszódó Vampyr (amiben egy doktorból lett vámpírt irányítunk majd) június ötödikén érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Forrás: DualShockers

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu