Black Ops 4 – Újabb játékosellenes lépés az Activision részéről [VIDEO]

Ha azt hitted, hogy az egyjátékos mód teljes kukázása után már nem tud pofátlanabb lenni az Activision, akkor tévedtél.

Nagy port kavart néhány hete a hír, miszerint az idei Call of Duty epizódban nem lesz egyjátékos kampány, hiszen eddig ez a sorozat összes korábbi darabjában helyet kapott. A lépés abból a szempontból érthető, hogy a Black Ops III-nak lett messze a leggyengébb a kampánya és ezt a játékosoknak csupán az elenyésző része vitte végig. Viszont sokan úgy érzik, hogy nem részesülnek megfelelő ellenszolgátatásban ahhoz, hogy kárpótolni és teljes mértékben kompenzálni tudják őket. Vagy több tartalom kellene, vagy pedig nyomott, 30 dolláros ár.

Gyakorlati példával élve teljesen támogatható és elfogadható megoldás lett volna, ha minden későbbi tartalmat ingyenesen adnak hozzá a játékhoz, mint például a kiemelkedően sikeres Rainbow Six: Siege esetében, ahol a Ubi 3 havonta bővíti egy-egy nagyobb csomaggal a játékát. Az Activision azonban fordítva gondolkozik. Nem elég, hogy jóval kevesebb tartalommal fog rendelkezni a Black Ops 4 a korábbi részekhez viszonyítva, de mostantól nem lesz lehetőség a néhány havonta érkező tartalmakat külön megvásárolni, hanem csak és kizárólag egyben, a Season Pass keretében. Ezzel pedig potenciálisan több pénz elköltésére kényszeríti a kiadó a játékosokat.

Egyébként lesz még a megjelenés előtt egy multiplayer béta, melyben többek között kipróbálhatjuk majd a Treyarch saját Battle Royale módját, a Blackout-ot, és elvileg a továbbfejlesztett Zombies módba is belepillanthatunk majd. Dátum egyelőre még nem ismert, de feltételezhetően a PlayStation 4 felhasználók most is időleges exkluzivitást élveznek majd.

A Black Ops 4 október 12-én fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Források: VG247, DualShockers

Spread the love
Érdekességképp azzal kezdeném, hogy a The ABC Murdersből nem ez lesz az első videojáték-adaptáció, ugyanis még 2009 őszén a Nintendo DS-re
According to him, sex, games and movies are the most important parts of his life. And he''s a "hardcore in each of them".

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu