Narratív multiplayer játékot (is) csinálna David Cage!

A Quantic Dream főnöke egy-két tervéről beszélt.

Néhány napja egy Reddites kérdezz-feleleket tartott Cage, akitől egy hónapja a Detroit: Become Humant láthattuk legutóbb PlayStation 4-en. Többek között azt is elárulta, hogy bár a Quantic Dream nem szokott általában folytatásokon dolgozni, a Detroithoz DLC-t vagy akár folytatást is el tudna Cage képzelni:

„Dolgozunk egy folytatáson, ha úgy érezzük, szenvedélyesek és izgatottak vagyunk hozzá, illetve ha vannak ötleteink is, és még valamit el tudunk-e mondani a világról. Nagyon tiszteljük a rajongóinkat, és sosem akartunk kizárólag pénzért folytatásokat készíteni. Mindennél inkább a szenvedély vezérel bennünket, de ez nem mindig logikus… ám nagyon élveztük a Detroit fejlesztését, és biztosan még sok izgalmas sztorit el tudnánk ebből a világból mesélni.

Annyi karakter van ebben a játékban, ami DLC-t kaphatna a háttértörténete miatt, és emiatt nehéz lenne egyet kiválasztani… amúgy majdnem mindegyik karakternek írtam háttérsztorit, szóval többnyire tudom, mi történt velük a játék előtt. Viszont választanunk kell a Connorral kapcsolatos nyomozás, egy teljes értékű folytatás, és a karakterekről szóló DLC között!”, írta Cage.

Hozzátette, hogy ha egy kiadó figyelmét fel tudná kelteni, egy narratív-alapú multiplayer játékot is szívesen csinálna: „Jó ideje szeretnék egy elbeszélés-alapú multiplayer játékot csinálni. Vannak kreatív és technikai kihívások viszont, amiket meg kellene oldani, és a megfelelő történetet kell benne előadni, viszont izgalmas ez a téma… A kiadók meggyőzése egy újabb kihívás lenne, de ez tényleg olyasmi, amin a közeljövőben dolgoznék!”

Szóval a Detroit: Become Human világát valamilyen formában ki fogják bővíteni a franciák, ha hihetünk Cage-nek. Érdekes lenne látni, hogy milyen multis címet tudna összehozni a Quantic Dream. Egészen szokatlan lenne tőlük, annyi szent…

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu