A Life is Strange 2 ingyenes előzménye Denuvot használ

Nem, ez nem vicc. Egy ingyenes játék, ami a méregáron licenszelhető Denuvo védelmet használja.

A Square Enix a napokban jelentette meg a Life is Strange második évadának bevezető epizódját, mely ingyenesen elérhető a PC, PS4, és Xbox One tulajok számára egyaránt. A játék címe The Awesome Adventures of Captain Spirit, és a történetben egy fiatal srácot kell irányítanunk és az ő gyermeki képzeletének világában kell kalandoznunk.

Az érdekes az egész megjelenésben az, hogy a Square Enix implementálta a hírhedt Denuvo védelmet a játékba, annak ellenére, hogy az említett cím teljesen ingyenesen letölthető és végigjátszható. Úgy látszik, a kiadó nem akarja, hogy a játékosok letöltsenek egy ingyen játékot…

Az egyetlen dolog, ami ezt az egészet megmagyarázhatja, az az, hogy olyan mélyen bele van integrálva a Life is Strange 2 engine-jébe az említett védelmi mechanizmus, hogy egy külön játékért (előzményért) több bajjal volt járna kivenni, mint bennehagyni. Meg az is lehet, hogy a Life is Strange 2 Denuvo díjába beletartozik az előzmény is, így az abban való Denuvo használatért már nem kell külön pénzt fizetni. Mindenesetre roppant külön húzás volt ez a Square részéről.

Forrás: DSOGaming

 

Spread the love
Érdekességképp azzal kezdeném, hogy a The ABC Murdersből nem ez lesz az első videojáték-adaptáció, ugyanis még 2009 őszén a Nintendo DS-re
According to him, sex, games and movies are the most important parts of his life. And he''s a "hardcore in each of them".

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu