A Rise of the Tomb Raider-ről regél a Crystal Dynamics főnöke

Augusztusban azért elég nagy felhördülést keltett, amikor az amúgy nagyon jó Tomb Raider-reboot folytatását Xbox-exkluzívként harangozta be a Crystal Dynamics. Persze aztán gyorsan hozzátették, hogy csak egy fix ideig lesz kizárólag a Microsoft konzoljain, de azóta elcsitultak a kedélyek…

ps4pro.eu_rise_of_the_tomb_raider_2

Ám most Darrell Gallagher, a CD főnöke nyilatkozott a Game Informer magazinnak a játékkal kapcsolatban. „Már 2008-ban együttműködtünk a Microsoft-tal, amikor a Tomb Raider: Underworld-höz készítettünk egy X360-exkluzív DLC-t. Az, hogy a RotTR szintén eme státuszban van, abszolút logikus lépés, de a Microsoft segítsége nélkül is megcsináltuk volna a folytatást.”

ps4pro.eu_Rise_of_Tomb_Raider_1jpg (1)

A fejlesztéssel kapcsolatban a fókusz szintén a „zöldek” gépeire összpontosul, de a PlayStation-portok elkészítése nem tart majd annyi ideig… de hogy mennyit is kell várni, azt még nem közölték velünk.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)