Dragon Quest Heroes: világszerte megjelenik – nálunk csak PS4-re

A Square Enix bevállalkozik egy újabb Dragon Quest résszel. A már veteránnak számító RPG-sorozat legújabb tagja, a Heroes – amelyet az Omega Force fejlesztett – lokalizációt fog kapni. A Japánban PS4-re és PS3-ra is február 26-án megjelent játék kizárólag PS4-re fog lokalizációt kapni, ám azt még nem jelentették be, hogy a megjelenés mikor lesz esedékes Európában. Az én tippem július-augusztus lenne…

ps4pro.eudragon_quest_heroes.1

Ezen felül Japánban ingyen DLC-k jelennek meg, amit talán errefelé már a lemezre pakolva kapunk meg remélhetőleg. Öt DLC jelenik meg ingyenesen március ötödikétől, hetente egy felosztásban. Többnyire a karakterek háttértörténetére fognak ezek az ingyenes tartalmak fókuszálni. Korrekt ötlet, talán minket nem vágnak meg érte pénzért!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)