On the House-ból, „Off the House” lett… véget ért az EA ingyenjáték akciója!

Minden jó dolognak egyszer véget kell érnie, de azért nem így kellene bekövetkeznie a búcsúnak…

Az Electronic Artsnak 2014 óta futott az Originen az On the House programja. Ezzel még az előfizetéssel nem rendelkezők is ingyen megszerezhettek pár régi, ám ennek ellenére is kifejezetten minőségi játékot, amihez így korlátlanul hozzáférhettek. A múlt idő sajnos direkt van…

A Redditen bukkant fel az, hogy az On the House linkje csak átirányít a főoldalra. A csendes halált megerősítette az Electronic Arts szóvivője is – a már letöltött játékok a miénk maradnak, de a programnak vége. A PR-szöveget nem fordítjuk le, csak elkenik a tényt.

Ezzel az Electronic Arts átvált az Origin Access Premierre, ami, nahát, milyen meglepő, egy ELŐFIZETÉSES rendszer lesz, amiért korlátlanul hozzáférhetünk újabb játékokhoz. Nem véletlenül beszélt a minap Andrew Wilson az előfizetés örömeiről és előnyeiről (erről írtunk is).

Az ingyen játék mindig jó, de így az Origin ettől a lehetőségtől elbúcsúzott. Mi is.

Forrás: PCGamer

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu