Destiny 2: Forsaken – Legendary/Complete Collection: hogy minden tartalom egy helyen legyen [VIDEO]

A „legendás (és teljes) gyűjtemény” változat hasonló az első rész során látott újrakiadáshoz.

Az Activision és a Bungie bejelentette, hogy a Destiny 2: Forsaken DLC-hez egy újabb kiadást gyúrnak a játékból, így a Legendary Collection kiadást akár lemezesen is megvásárolhatjuk, hiszen a PlayStation 4 és az Xbox One is megkapja így, a PC-seknek pedig kizárólag a Battle.neten keresztül lesz lehetőségük megvenni ezt a kiadást, ami az alapjáték mellett az összes „prémium tartalmat és frissítéseket” tartalmazni fogja. Az ár azért kicsit necces – 60 dollár, tehát errefelé jó 20 ezer forintot fog kóstálni a pakk…

A Curse of Osiris, Warmind és Forsaken kiegészítőkkel érkező kiadás egy karakter boostot is tartalmazni fog, hogy a lehető leggyorsabban játszhassuk a Forsaken DLC-t, aki pedig előrendel, már most neki is ülhet a játéknak, hogy készen álljon az ősszel érkező Forsaken kalandjaira. A Destiny 2: Forsaken – Legendary Collection szeptember 4-én jön PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Lesz egy Destiny 2: Forsaken – Complete Collection is, ami az imént említetteken túl a Forsaken Annual Passt (mondhatni a második season passt…) is magába foglalja, hogy a télen érkező Black Armory, a tavaszi Joker’s Wild, és a nyári Penumbra DLC-k is a megjelenéskor a miénk legyenek. Ez a kiadás is szeptember 4-én jön a PS4/X1/PC trióra, az ár pedig 100 dollár (~32 ezer forint) lesz.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu