KURSK: itt az első játékmenet videó! [VIDEO]

Az orosz atomtengeralattjáró tragédiáját feldolgozó „dokumentumjáték” még az idén boltokba kerül.

PC-n, PS4-en és Xbox One-on is kapható lesz majd a KURSK, amely keveri a „dokumentumfilmes” megoldásokat egy igazi videójátékkal. Egész konkrétan október 11-ig kell várnunk a játékra, amely a 2000-es évben történt tragikus eseményeket dolgozza fel. Eddig csak trailereket láthattunk a KURSK-ból, most viszont megtekinthetjük, milyen konkrét játékélményt kínál ez a történelmi játék, amely 118 emberéletet követelt és nemcsak Oroszországot, de egész Európát is megrázta.

A Jujubee egyébként még 2015-ben jelentette be, hogy egy videojáték formájában mesélik el, szerintük mi és hogyan történhetett a Kursk 2000-es katasztrófája előtt, alatt és után. Az orosz atom-tengeralattjáró a közvélemény előtt máig nem teljesen tisztázott (vagy szándékosan titokban tartott) okok kapcsán felrobbant és az óceán mélyére süllyedt, magával ragadva a teljes legénységet is. A hivatalos jelentés egy újonnan fejlesztett torpedó meghibásodásából eredő robbanást, majd az ez által kiváltott láncreakciót tette felelőssé a katasztrófáért.

Ezúttal nem is szaporítom tovább a szót, nézzétek a videót, nemcsak „ütősnek”, de igazán érdekfeszítőnek is tűnik a KURSK, én várom már az októberi megjelenést.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)