Bloodborne: némi infómorzsa a multiplayerrel kapcsolatban

Új infók, mégpedig a Sony Computer Entertainment Japan jóvoltából – mit is közöltek ott a From Software PlayStation 4-exkluzívjával kapcsolatban? Nos, először is azt, hogy a PS Plus kelleni fog mind a kooperatív, mind a PvP meccsekhez, viszont ahhoz, hogy a frissítéseket letölthessük és a Chalice Dungeon-ünket létrehozzuk, nem fog kelleni. Frissítés is lesz, jön a szokás szerinti első napi patch. A Souls vérfoltjainak szerepét itt a sírok töltik be, megérintésük megmutatja, hogy az illető ott hogyan is nyalt földet… de a fantomok feltűnése is ugyanúgy jelen lesz.

ps4pro.eu_bloodborne_2

A Bloodborne-ban hárman játszhatunk együtt, és csak addig játszhatunk a megidéző (a házigazda szinonímája itt) világában, amíg le nem győzzük a terület főgonoszát, vagy meghalunk, vagy épp a megidéző dől ki. Az ideiglenes kilépést a coopból szintén megoldhatjuk a Separating Shot segítségével. Jelszavat is kapunk majd automatikusan, mégpedig max. 8 karaktereset, hogy azok állhassanak össze, akik szeretnének.

ps4pro.eu_Bloodborne-4

A PVP is hasonlítani fog majd az előző From Software játékokra – ugyanúgy megtámadhatnak minket, de ha mi szeretnénk abba a szerepbe kerülni, akkor az Ominous Resonant Bell használata szükséges, a hosztoló pedig csak a Bell Chiming Women megláttakor kerülhet letámadásra. Eme hölgyek néha csak területhez köthetően tűnnek fel, de egy coop játék indításakor, vagy az Ominous Resonant Bell használatakor is megjelenhet. A megtámadó csak önmaga vagy a hoszt halálakor, a hoszt bossfightba lépésekor vagy a Separating Shot használata esetén léphet ki.

Kétféle Chalice Dungeon lesz, az egyik véletlenszerűen lesz legenerálva, és mindkettő elérhető offline és online egyaránt – a random esetében internetkapcsolat kell az adatok letöltéséhez, a saját dungeonjeinket pedig akár nyilvánossá tehetjük.

Huh, ez kicsit hosszú lett, de a várakozás már nem az – megjelenés 24-én. Készítsük a pénztárcát…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)