Az első kép az Átok-rebootból

MOZI HÍREK – A 2002-es film újragondolásából felbukkant az első fotó.

A Sony bízik a filmben, ugyanis a film megjelenését jó két hónappal előre hozta, ami azért is meglepő, mert az Átok (Ju-on: The Grudge) rebootjának bejelentése még 2011-ben volt, igaz, 2017-ig nem nagyon volt lendülete a projektnek, aminek forgatókönyvét eredetileg Jeff Buhler, majd Nicolas Pesce, a rendező írta meg (illetve át). (Óh, az Uncharted-film eközben továbbra is a senki földjén van, és az 2009-ben lett bejelentve…)

Az első képen az látható, hogy egy női karakter van egy üvegajtóra szorítva. Lin Shaye, az Átok-reboot főszereplője szerint eléggé rémsiztő lesz a film: „Várj, amíg látni fogod. Ez a legijesztőbb film, amiben szerepeltem, és ez biztos. És ez volt a legrémisztőbb rész, amiben részt vettem, minden kétséget kizárva. Ami egyedivé teszi majd a filmet, az Nicolas Pesce lesz, aki kivételes alkotó – ő egy valódi látnok. Fantasztikus volt vele töltenem az időmet. Nagyon nyiltott volt az ötleteimre, holott ő azt mondta nekem, hogy általában nem az. Azt mondta, hogy nem engedi meg a színészeknek, hogy azt csinálják, amit ők szeretnének, de az én esetemben nem voltak szabályok. Motivált voltam – az ötleteimet az ő alkotásai ihlették, és ezt ő elfogadta.”

Pesce szerint sokkal sötétebb lesz ez az Átok-film mint a korábbi rebootok (mint például a 2004-es, aminek a magyar címe Az átok – ne keressünk logikát a hazai címekben…). A The Grudge-reboot 2019. augusztus 16-a helyett június 21-én kerül majd a mozikba.

Forrás: Movieweb

 

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here sincs 2019.