A Creative Assembly már az Alien: Isolation folytatásán dolgozik?

Tavaly ősszel tökéletesen elfeledtette velünk az  Alien: Isolation a Colonial Marines névre hallgató katasztrófát – egy pazar TÚLÉLŐ játékot kaptunk, amely nem volt egyszerű, de mégis élvezetes volt.

ps4pro.eu_alienisolationcrewexpendable_1b

Ám a Creative Assembly – ők fejlesztették az Isolation-t – egy sokat sejtető álláshirdetést tett közzé. Online-ban jártas programozókat keresnek egy készülőfélben levő AAA címhez, amely még nem került bejelentésre. Jó lenne egy folytatás, remélhetőleg az E3-on érkezik is egy hivatalos megerősítés is ezzel kapcsolatban. Várjuk a további részleteket.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)