Videót kapott Snake bionikus karja az MGS V: TPP gyűjtői kiadásából

A Metal Gear Solid V: The Phantom Pain-t nagyon sokan várják és azért őszintén, még messze van a szeptember elsejei megjelenés. Ennek ellenére a Kojima Productions már most bemutatta a gyűjtői kiadásból Snake bionikus karját – méretileg kb. jó 50 centis, tömegre meg 800 grammot mondanak. Azért nem kicsi… jaaa, hogy a japán Premium kiadásban nagyobb méretű a kar, és egy artbook is van? Ejj! 🙁

ps4pro.eu_Metal_Gear_Solid_1
Ezen kívül a videóban megtalálható a jelenleg csak Ázsiában kiadni tervezett limitált PS4, bár ha elég sokan nyaggatják a Sony-t, minden bizonnyal világszerte kidobják a Metal Gear Solid V: The Phantom Pain festésű PlayStation 4-et és DualShock 4-et. Még a saját emblémakészítés is terítékre kerül a sajnos csak japán nyelvű és angol feliratoktól mentes videóban – a gyűjtői kiadásban egy Venom Snake embléma ott fog feszíteni, de majd sajátot is létrehozhatunk.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)