Adj vért, Bloodborne-t kapsz? Dániában megvalósult, LOL

Dániában egy remek ötlettel álltak elő. A PlayStation dán ágazata és a GivBlod összeálltak egy akció erejéig: akik vért adnak, cserébe ingyen megkapják a From Software legújabb játékát, a Bloodborne-t, ami jövő héten jelenik meg. (Választhatnak másik játékot is, de erről részleteket nem közöltek…)

Aki esetleg részt is szeretne venni ebben az akcióban, 23-áig még elrepülhetnek Koppenhágába. A részt vevők között akik a keresztnevük után PS4-et adnak meg, egy Bloodborne-os PS4-et is nyerhetnek. Már csak az a kérdés, hogy errefelé ilyen akció mikor lesz?

Te adnád a véredet a Bloodborne-ért? (Na nem úgy, mint e képen. 😉 )

ps4pro.eu_Bloodborne-2

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)