Korrekt lokalizációt fog kapni a Judgment! [VIDEO]

Nyugaton sem fogják elhanyagolni a Japánban Judge Eyes néven már megjelent PlayStation 4-exkluzív játékot, amelyet a Yakuza fejlesztői készítenek.

Eddig annyit tudtunk, hogy angol és japán hangsávot is kapni fog a Judgment, de az európai SEGA Twitter-fiók ennél többet is elárult a lokalizációról: angol, német, francia, olasz és spanyol feliratok is lesznek, így ha szeretnénk egy kicsit hagyományos megközelítéssel élni, akkor megtehetjük majd, hogy a japán hangsáv mellé behúzzuk majd az angol feliratot. Természetesen nem lesz magyar felirat, így ezzel kapcsolatban elvárt lesz egy kis nyelvtudás, hogy a Judgmentet játszhassuk.

A Judgmentről még nem tudjuk, hogy mikor fog a nyugaton megjelenni – annyit közölt csak a SEGA, hogy valamikor 2019 folyamán fog megérkezni (és a Yakuza-játékokban látott cenzúra/vágás nélkül, állítólag), kizárólag PlayStation 4-re. Nos, nézzük a videót, amit a SEGA közzétett…


Forrás: DualShockers

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu