Folytatódik Hideo Kojima Death Stranding ajtók mögötti bemutatója!

Újabb fejlesztőcsapat tekinthette meg Hideo Kojima következő játékát.

Komolyan fogalmunk sincs arról, hogy a Metal Gear-szériával nagyot menetelő Hideo Kojima következő játéka, a Death Stranding MIÉRT van ennyire elrejtve a közönség elől, de mivel a kérdés költői, nem várunk választ. (Inkább egy megjelenési dátumot, amit valamivel el kellett halasztani – erről szó is volt néhány napja.)

Ezúttal néhány szerencsés Ubisoftos a Massive Entertainmenttől láthatta a PlayStation 4-exkluzív játékot. Ezt megerősíti Julian Gerighty képes tweetje is. A kreatív rendező ezt írta: „A The Division 2 fejlesztése során sok király dolgot csináltunk, és sok másik fejlesztőtől kaptunk támogatást. Igazán köszönettel tartozom Hideo Kojimának, hogy a gyönyörű stúdiójába beengedett minket, és hogy megmutatta nekünk az észbontó játékát. Higgyetek nekem, de a Death Stranding maradandó, időtálló lesz.”

Decemberben a God of War rendezője, Cory Barlog, majd januárban a finn Remedy-től a fő tervező, illetve a holland Guerrilla Games is láthatta zárt ajtók mögött a Death Strandinget – szóval egy kis túrát tart a japán zseni a játékkal. Vajon mi mikor kerülünk sorra?

Forrás: DualShockers

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu