Az új PS Plus játékok április nyolcadikán jönnek

Ez nem április elsejei tréfa, de ahhoz a naphoz köthető eme hír. A Sony általában egy szerdai napon pakolja fel új tartalommal az európai Store-t – ez a PS Plus kínálatára is vonatkozik. Véletlen egybeesés, hogy a következő havi kínálat egy hét késéssel, azaz április 8-ától válik elérhetővé.

Mi ennek a magyarázata? Ez kicsit hülyén hangzik, de ugye az amerikai Store kedden frissül. Na már most, akkor nem lehet cserélni a kínálatot, ha más időzónákban még az előző hónap zajlik – tehát ha itt reggel nyolckor frissítenének április 1-jén, akkor ez az Államok nyugati partján még március 31-én történne és ezt nem tehetik meg. Na így állunk.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)