Itt a Bosszúállók: Végjáték második szinkronizált előzetese! [VIDEO]

MOZI HÍREK – Már csak április 25-én kell várni, amikor megérkezik a Marvel moziuniverzumának legújabb tagja, a Bosszúállók: Végjáték, melyben végre megtudhatjuk, mi lett kedvenc hőseink sorsa a Végtelen háború után. Vajon Tony Start megmenekült? A létezésből eltörölt hősök visszatérhetnek? Loki talán mégis túlélte a Thanos-szal való fatális találkozást. Erre ugyan még várnunk kell, a film második szinkronos előzetesére már nem. Most magyarul megnézheted a Bosszúállók: Végjáték második trailerét!

Joe és Anthony Russo olyan filmet adott egy éve a Marvel fanokak a Végtelen háború képében, amit még ma is felemlegetünk. Folyamatosan kérdezgeti a főszereplőket mindenki a filmszériából kitörölt szuperhősök karakterek sorsáról. A rajongók még mindig a Galaxis őrzői, Pókember vagy Loki miatt aggódnak, nem kell azonban már sokáig várnunk, hogy láthassuk, mi lett kedvenc hőseink sorsa, kevesebb, mint egy hónap múlva érkezik ugyanis a mozikba Bosszúállók 4, ami hivatalosan is a Végjáték címet kapta magyarul.

A Russo testvérek rendezésében, Stan Lee, Jack Kirby, Christopher Marcus, Stephen McFeely és Jim Starlin forgatókönyve alapján készült filmben visszatér Josh Brolin, mint Thanos, Robert Downey Jr., mint Vasember és Chris Evans valamint Chris Hemsworth, mint Amerika Kapitány és Thor, de Scarlett Johansson Fekete Özvegye és Jeremy Renner íjásza sem marad ki a sorból. Utóbbi a kiszivárgott információk, a megjelent képek és az előzetesben látott jelenetek alapján Ronin képében, aki családja elvesztésének hatására vált Sólyomszem sötétebb alteregójává.

Júliusban egyébként Spider-Man legújabb kalandja is érkezik a mozikba, amiről egyelőre nem tudni hivatalosan, hogy a Végjáték előtt vagy után játszódik-e. Annyi biztos, hogy a Marvel univerzum legújabb filmje mindent átírhat, amit eddig tudtunk kedvenc hőseinkről. A hírek szerint ugyanis időutazás is helyet kap majd a sztoriban, azt azonban a stúdió oldaláról már megerősítették, az X-men csapatát egyelőre nem láthatjuk még a Bosszúállók oldalán, erre az egyesülésre a 2020-tól érkező negyedik fázisig biztosan várnunk kell majd!

Forrás: Fórum Hungary

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu