John Wick-játék érkezik hamarosan: íme a John Wick Hex! [VIDEO]

A Bithell Games (Thomas Was Alone, Volume…) áll a projekt mögött, ami tényleg meglepetésként ért bennünket!

A Good Shepherd Entertainment és a Bithell Games bejelentette, hogy a Lionsgate-tel kötött megállapodás értelmében a John Wick franchise-ból egy „gyors tempójú, akcióorientált stratégiai játékot” készítenek, és ennek a címe John Wick Hex lesz.

„A John Wick Hex egy gyors tempójú, akcióorientált stratégiajáték, amiben úgy fogsz gondolkodni és támadni, mint John Wick, a Lionsgate kritikailag is elismert franchise-ának professzionális bérgyilkosa, aki május 17-én tér vissza a mozikba a John Wick Chapter 3 – Parabellummal. A játék konzolokra és PC-re, Macre készül – ezeken a megjelenéskor kizárólag az Epic Games Store révén lesz megvásárolható.

A John Wick Hex, ami a filmek mögött álló kreatív és kaszkadőr csapatokkal szoros együttműködésben lett létrehozva, egy harci koreográfiára épülő sakk, ami videojáték formájában kelt életre, magába foglalva a sorozatra jellemző gun-fu stílust, miközben a történet univerzumát kibővíti. A játékosoknak minden cselekedetet és támadást úgy kell meghozniuk, hogy közben megfontolják azok azonnali árát és következményeit. A John Wick Hexben minden mozdulat úgy érződik mint egy jelenet a filmből, és minden csata, ami precíz, stratégiai gondolkodást igényel, hozzájárul a munkádban a fejleményekhez.

Teljesíts jól, haladj előre a fő történetmódban (amiben egy, a játéknak készített eredeti történet található), hogy új fegyvereket, kosztümöket, és helyszíneket nyiss meg. Minden fegyver megváltoztatja az általad használt taktikákat és a játékstílusodat. A lőszer véges és realisztikusan szimulált, szóval időzítsd jól a fegyvered újratöltését, és a munkád során talált fegyvereket használd ki a lehető legjobban.

A John Wick Hex kiegészíti a filmeket a maga egyedi, grafikus noir művészeti stílusával, és a lenyűgöző stábjában megtalálhatjuk Ian McShane és Lance Reddick hangját is – a többiek később kerülnek felfedésre,” írja a sajtóközlemény.

Mike Bithellel érdekes lesz látni, hogy mi sül ki a játékból, de itt is felbukkant az Epic Games Store – a terjeszkedésük folytatódik…

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)