Keanu Reeves még egy Constantine filmet akar

MOZI HÍREK – Keanu Reeves egy videóinterjúban beszélt arról, hogy vissza akar térni a Constantine világába. Az első rész 2005-ben került a mozikba és igazából a képregény rajongói nem voltak elragadtatva az adaptációtól.

John Constantine figuráját Alan Moore alkotta meg a Swamp Thing című képregényében, amely 1985-ben jelent. 1988-ban kapta meg a Constantine a saját képregényét, amelynek Hellblazer volt a címe, és amelyet a DC rajongók 30 éve imádnak.

A Constanine-t is nagyon izgatottan várták, mielőtt a mozikba került, de hamar elhalt a lelkesedés. Keanu Reeves ugyanakkor vissza szeretne térni a szerepbe. A Variety-nek adott Youtube-os interjújában (melyben a balfék újságíró elárult egy SPOILERT az első gyilkosságról, szóval a 2:15-től kicsit tekerjetek előre 2:22-ig, ha még nem láttátok a filmet) Keanu Reeves a John Wick 3. felvonást promózta és ennek kapcsán beszélt régi szerepeihez, amelyekhez esetleg visszatérne, vagy amelyekhez nem.

„John Constantine-t mindig is szerettem volna ismét eljátszani. Imádom ezt a világot és imádom a karaktert is. Hihetetlenül élveztem, amikor ezt a karaktert alakítottam és ahogy ebben az univerzumban voltam.”

Talán nem lenne rossz ötlet Constantine-t újra éleszteni. A DC és a Warner Bros. talán tervezi, hogy visszahozza a karakter, bár erről még eddig nem esett szó. Keanu Reeves újabb szerepeltetése talán nem lenne rossz ötlet (annak ellenére, hogy külsőleg nem igazán passzol a szőke főszereplőhöz), de mivel egy tévésorozaton kívül nem készült újabb mozifilm, nehéz lenne most már mást elképzelni a szerephez.

Reeves egyébként rövidesen egy másik klasszikus filmje folytatását készíti, hiszen készül a Bill & Ted 3, amelyet a jövő hónapban kezdenek forgatni.

Keanu Reeves egyébként hatalmas sikert aratott a hétvégén a John Wick: 3. fejezett – Parabellummal, amely nemcsak lehagyta a Bosszúállók: Végjátékot, hanem 57 millió dollárt is kaszált. Chad Stahelski rendező és Reeves egyébként nyitottak arra, hogy egy negyedik film is készüljön. Reeves meglepő sikert aratott a John Wick franchise-zal és a rajongók szeretnék, ha visszatérne további filmekben. Mivel a harmadik rész hatalmas siker, úgy tűnik, hogy a rajongók további John Wick részt (vagy akár részeket) fognak kapni.

És mi a helyzet az olyan filmes franchise-okkal kapcsolatban, amelyeket Keanu Reeves nem szeretne folytatni. A színész nemrég, egy másik interjúban viccelődött azzal, hogy ő és Sandra Bullock már túl öregek ahhoz, hogy visszatérjenek a régi szerepeikbe és nevetett azon az ötleten, hogy új filmet csináljanak. A második rész egyébként hatalmas bukás volt, amelyet Reeves nagy bölcsen kihagyott, de Bullock azt is bevállalta és kritikák kinyírták.

A teljes interjút lent láthatjátok. Jó ötlet szerintetek Reeves-nek visszatérnie? Osszátok meg a gondolataitokat a lenti DISQUS részben.

FORRÁS: YouTube Variety

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu